Sandra Coolen Tilburg vrouwencirkel ademwerk belichaamd leiderschap human design

Human Design

‘Leer de wijsheid van je lichaam weer inzetten’ 

 

Human Design is een uitgebreid systeem gebaseerd op Astrologie, het Chakra systeem, de I Ching, Kabbalah, Kwantumfysica en Bio-energetica. Het is een redelijk recent systeem wat in 1987 is ontvangen door Ra Uru Hu. Hij heeft dit in de jaren daarop compleet uitgewerkt.

Human Design biedt je een persoonlijke blauwdruk van hoe jouw unieke energiesysteem is ontworpen. Zie het als een soort persoonlijke handleiding, waarmee je kan gaan ontdekken op welke vlakken jij bent geconditioneerd en waar jij nog niet je volle potentieel leeft.

Het geeft inzicht in welke strategie jij het beste kan volgen en wat je innerlijke autoriteit is. Zodat je energie nog beter kan gaan stromen en jij jouw bestemming kan gaan leven.

Jouw Human Design

  • Wil jij inzicht in hoe jouw energiesysteem werkt?
  • Wil je weten hoe de energie door je verschillende centra stroomt?
  • Wat de best mogelijke strategie is voor jou om je dagelijkse leven te leiden?
  • Wil je inzicht krijgen in hoe je het beste keuzes kan maken?
  • Wil je weten hoe het universum jou laat weten of je op het goede pad zit?

Dan is een uitgebreide beschrijving van jouw unieke blauwdruk iets voor jou.

Je bijdrage is 128 euro, inclusief btw. Daarvoor ontvang je een door mij uitgewerkte beschrijving van jouw Human Design. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Human Design traject

Wil je een stap verder met Human Design dan kan je dit integreren in een coachtraject. Dit is altijd maatwerk. Ook hiervoor kan je contact opnemen.