ademwerk ademsessie vrouwencirkel Tilburg Mare Coaching Sandra Coolen

Vrouwencirkels

‘Deelnemen aan een vrouwencirkel is thuiskomen bij jezelf en je eigen groep’ 

Een vrouwencirkel is iets voor jou wanneer je een volgende stap wilt zetten in je bewustzijn en ontwikkeling. Als je verlangt naar meer eigen ruimte, vrijheid en mildheid. Door de verbondenheid tussen vrouwen onderling opent zich een krachtig energetisch veld wat voedend en steunend werkt.

Wat is een vrouwencirkel?

Vrouwencirkels bestaan al eeuwen lang over de hele wereld. Het samen zijn in een cirkel zorgt voor gelijkwaardigheid. Iedere vrouw neemt haar eigen uniciteit, ervaringen en wijsheid mee. De cirkel is een plek waar je kan delen, leren en groeien. Een plek waar je gewoon vrouw kan zijn en al je verschillende rollen even los mag laten. We werken met meditatie, zelfonderzoek, visualisaties, sharings, adem & beweging.

Vrouwencirkels voorjaar 2022

De data voor de vrouwencirkels dit voorjaar zijn:

Woensdagavond 23 februari (vol)
Woensdagavond 23 maart (vol)
Woensdagavond 25 mei (vol)
Woensdagavond 22 juni

Locatie & tijd

Locatie: Esbeekseweg 6, 5081 ED Hilvarenbeek
(parkeren verderop bij de camping aan het einde van het laantje)

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Investering: 25 euro per avond

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via het contactformulier. Graag je telefoonnummer vermelden en de datum waarop je wilt deelnemen. Het komt regelmatig voor dat de cirkel vol is. In dat geval kan ik je op de wachtlijst plaatsen. Komt er een plek vrij, dan is die voor jou.

Als je je aanmeldt, ga ik ervan uit dat je er bent. Mocht je onverhoopt niet kunnen, wat natuurlijk kan gebeuren, dan kan je je kosteloos afmelden tot een week voorafgaand aan de cirkel (dus tot en met de woensdag de week ervoor). Als je je in de laatste week afmeldt of vergeet te komen, breng ik 50% van de deelnamekosten in rekening. Vaak lukt het me dan namelijk niet meer om iemand van de wachtlijst te laten deelnemen. Mocht dat wel zo zijn, dan breng ik uiteraard niets in rekening.

‘A circle of women may be the most powerful force known to humanity.
If you have one, embrace it. If you need one, seek it. If you find one, for the love of all that is good and holy, Dive in. Hold on. Love it up. Get naked. Let them see you. Let them hold you. Let your reluctant tears fall. Let yourself rise fierce and love great. You will be changed.’

Auteur onbekend