Sandra Coolen Tilburg vrouwencirkel ademwerk belichaamd leiderschap human design

Human Design

‘Leer de wijsheid van je lichaam weer inzetten’ 

 

Human Design is een uitgebreid systeem gebaseerd op Astrologie, het Chakra systeem, de I Ching, Kabbalah, Kwantumfysica en Bio-energetica. Een combinatie van Oosterse wijsheid van eeuwen terug, geïntegreerd met recente inzichten uit de Westerse wetenschap.

Human Design biedt je een persoonlijke blauwdruk van hoe jouw unieke energiesysteem is ontworpen. Zie het als een soort persoonlijke handleiding, waarmee je kan gaan ontdekken hoe jouw energie optimaal stroomt. Het geeft je ook zicht op welke vlakken jij bent geconditioneerd en waar jij nog niet je volle potentieel leeft. Dit biedt je de mogelijkheid om alle ruis op te ruimen. De wijsheid is namelijk al in je aanwezig.

Een persoonlijke blauwdruk, geschreven speciaal voor jou, geeft inzicht in welke strategie jij het beste kan volgen in je werk en leven. Ook beschrijf ik wat je innerlijke autoriteit is. De autoriteit in jezelf waarmee je de beste beslissingen neemt.

Met je blauwdruk kan je gaan experimenteren in je dagelijkse leven. Zodat jouw energie nog beter gaat stromen en jij jouw bestemming kan gaan leven.

Jouw Human Design

  • Wil jij inzicht in hoe jouw energiesysteem werkt en door je verschillende centra stroomt?
  • Wat de best mogelijke strategie is voor jou om je dagelijkse leven te leiden?
  • Wil je inzicht krijgen in hoe je het beste keuzes kan maken?
  • Wil je weten hoe het universum jou laat weten of je op het goede pad zit?
  • Ben je nieuwsgierig naar wat jouw profiel en incarnatiekruis onthullen over je levensmissie?

Dan is een uitgebreide beschrijving van jouw unieke blauwdruk iets voor jou.

Je bijdrage is 128 euro, inclusief btw. Daarvoor ontvang je een door mij uitgewerkte beschrijving van jouw Human Design in pdf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Human Design traject

Wil je een stap verder met Human Design dan kan je dit integreren in een coachtraject. Dit is altijd maatwerk. Ook hiervoor kan je contact opnemen. Een los coach gesprek op basis van jouw blauwdruk kost 190 euro per keer en duurt 1,5 uur.

Reviews 

‘Dankjewel voor de uitgebreide beschrijving van mijn blauwdruk. Heel interessant, verhelderend, boeiend en soms confronterend en grappig om te lezen. Ik heb mezelf beter leren kennen en dat geeft rust. En vertrouwen dat ik op de goede weg ben. De komende tijd ga ik de teksten nog eens doornemen, op me in  laten werken en ga ik experimenteren. Nogmaals dank. Human Design is echt een waardevolle aanvulling voor je praktijk!’ – Olga

‘Wauw! Wat een waardevolle analyse. Dankjewel voor de tijd die je hierin hebt gestopt. Er zitten zoveel waardevolle inzichten in. Het geeft veel herkenning en bevestiging, ook dat het op sommige punten precies tegenovergesteld is aan hoe ik nu dingen doe. Er vallen een heleboel kwartjes.’  – Claudia

Ik wil je graag laten weten dat ik heel blij ben met de blauwdruk. Er staan veel herkenbare dingen in en ik ga zeker oefenen met alle andere tips en weet zeker dat dat me nog meer plezier in mijn leven gaat opleveren. Dankjewel voor de uitgebreide uitwerking.’ – Connie