ademwerk ademsessie vrouwencirkel Tilburg Mare Coaching Sandra Coolen

Coachtraject

‘Trust your journey’

Wil jij:

  • inzicht in je patronen verdiepen?
  • vanuit rust en balans je keuzes maken?
  • vaker leven vanuit ‘zijn’ in plaats vanuit ‘doen’?

Dan is individuele coaching iets voor jou. In een telefonisch intakegesprek bespreken we waar je tegenaan loopt. Een intake duurt 20-30 min. Een sessie een uur.

Individuele coaching bestaat uit een gesprek, lichaamswerk en systemische oefeningen. Afhankelijk van wat zich op dat moment aandient. Je leert waar het bij jou echt om gaat en welke blokkades opgeruimd mogen worden. Je kan dit eventueel uitbreiden met Human Design.

Op een rustige, empathische en doortastende manier begeleid ik je in jouw proces. Ik werk daarbij vanuit systemisch perspectief en gebruik ter ondersteuning verschillende vormen van lichaamswerk en ademcoaching.

Afspraak individuele coaching

Tarieven zakelijk
per sessie 180 euro, exclusief btw
pakket 8 sessies 1395 euro, exclusief btw

Tarieven privé
per sessie 130 euro

  • In een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek leer ik je graag kennen en bespreken we waar je tegenaan loopt.
  • Ik waarborg de vertrouwelijkheid van ons gesprek. Niets van hetgeen wat wij bespreken wordt gecommuniceerd met jouw leidinggevende of opdrachtgever, zonder nadrukkelijk overleg.
  • Afspraken die tot 48 uur voorafgaand aan de dag van de afspraak worden afgezegd breng ik niet in rekening.

‘Ons lot als mens is dat we regelmatig verdwalen. We raken van onszelf vervreemd, verharden of klampen onszelf wanhopig vast. De momenten dat je weer in contact komt met je ziel vormen het lichtspoor van je persoonlijke ontwikkeling.’

H. Wopereis