Sandra Coolen ademcoaching Tilburg

Over mij

‘You have no need to travel anywhere – journey within yourself’

Rumi

Mijn naam is Sandra Coolen. Net als mijn familie ben ik stevig geworteld in het Brabantse. Al heel jong voelde ik dat vrijheid en wijsheid belangrijke zielswaarden zijn voor mij.

Innerlijke vrijheid

Vrijheid heb ik lang gezocht buiten mezelf. Door jaren over de wereld te zwerven, alles minimaal 1 keer uit te proberen en het leven vol te leven. Met het verstrijken van de tijd merkte ik dat echte vrijheid alleen van binnen te ervaren is. Als een stroom van pure levensenergie die mijn hele lichaam vult. Die vrijheid is licht, moeiteloos en allesomvattend. En maakt dat ik flexibel kan meebewegen op de eb en vloed van het leven.

Tijdloze wijsheid

Wijsheid heb ik lang verward met kennis. Nog steeds studeer ik graag, maar echte wijsheid is niet uit boeken te halen. Alleen uit ervaringen die tot me komen. In mijn leven ben ik steeds beter gaan voelen dat mijn lichaam een geheel eigen en tijdloze wijsheid herbergt. Het is mijn belangrijkste kompas. Wat me haarfijn laat voelen wat klopt en wat niet.

Eigenheid

Inmiddels werk ik ruim 25 jaar met mensen. Bij alle teams, organisaties, opleidingen, trainingen en in coaching is mijn streven om mensen de rijkdom van hun eigenheid weer te laten ont-dekken. Zodat ze hun maskers durven laten zakken en thuis kunnen komen bij zichzelf. Om vervolgens vanuit een natuurlijk en bezield leiderschap de wereld in te stappen.

Naast mijn werk als freelance trainer, ben ik begin 2020 gestart met Mare Coaching.

Opleiding en training

  • Opleiding Traumasensitieve Mindfulness & Polyvagaal theorie, Academie voor Open Bewustzijn
  • Opleiding tot Ademcoach (Transformational breath), Holos Academie
  • Trainersopleiding, Phoenix Opleidingen
  • Driejarige coachingsopleiding, Phoenix Opleidingen, gericht op Systemisch werk, Transactionele Analyse en Neuro Linguïstisch Programmeren
  • Vrouwelijk leiderschap, Phoenix Opleidingen
  • Master of Science Culturele Antropologie
  • Bachelor in Communicatie

 

Sandra Coolen vrouwencirkel ademcoach Tilburg

‘ In mijn eigen proces heb ik ervaren dat een steeds groter bewustzijn zich opent wanneer ik volledig aanwezig ben in mijn lichaam. Bewustwording van mijn ademhaling speelt daarbij een essentiële rol. Adem is de verbindende factor tussen zichtbare en onzichtbare werelden en stuurt heel direct je staat van zijn. Het is voor mij een anker waarmee ik volledig aanwezig kan zijn in het moment. Dan weet ik me gedragen door de levensbron. Rust, vitaliteit, compassie en helderheid ontstaan dan vanzelf.’ 

Sandra Coolen – oprichtster Mare Coaching