Ademsessie

‘Verbinding met je adem vergroot je bewustzijn. Bewustzijn is de essentie van wie je bent, van je ware natuur’ – Eckart Tolle

 

Ben je op zoek naar:

  • een hoger bewustzijn
  • meer leven in het hier en nu
  • verbinding met je ware zelf
  • diepe ontspanning en emotionele balans
  • een toename van vitaliteit en levensenergie

Dan is integratieve adem coaching iets voor jou. Het is een bijzonder effectieve helingsmethode, met veel ruimte voor jouw persoonlijk proces.

Afspraak ademsessie

Wat doe je tijdens een ademsessie?

In een voorgesprek verkennen we wat er op dit moment speelt in jouw leven. En waarvoor je wilt ademen. Daarna start de sessie met de bewust verbonden ademhaling (transformational breath). Jouw adem is leidend. Ik begeleid met muziek, mijn stem en aanraking van drukpunten.

Door deze activerende manier van ademen kan jouw ademsysteem zich weer openen. Adem brengt in beweging, raakt aan en laat ervaren wat er van binnen leeft. Vastgezette spanning stroomt door, zodat emotionele blokkades kunnen integreren. Het enige wat jij hoeft te doen is toestaan. Bereid zijn te voelen wat er vanbinnen leeft.

Herstel ademsysteem

Als je regelmatig verbonden ademt, kan je natuurlijke ademsysteem zich herstellen. De grandioze ruimte die jouw adem biedt komt weer beschikbaar. Je gaat ervaren dat je door onprettige momenten heen kan ademen. In alle zachtheid. Zodat ze steeds minder grip op je hebben. Meer levendigheid, vreugde en energie zijn het gevolg. Zonder diepgaand graafwerk.

Tarieven privé
Individuele sessie (duur 1,5 uur – 2 uur)
Per sessie 160 euro
Individueel traject (6 sessies) 900 euro

Tarieven zakelijk
Per individuele sessie (duur 1,5 uur – 2 uur)
220 euro, excl btw
Individueel traject (6 sessies) 1250 euro, excl btw

Lees ook:

Contra-indicaties bij ademwerk
De kracht van ademhalen
Twee fases van een ademsessie
Mijn reis met de adem

Of bekijk de video ‘in gesprek over de adem’