Sandra Coolen Coach Ademsessie Belichaamd Leidercshap Human Design

Reviews

‘Sandra is een heel fijne vrouw bij wie ik me direct veilig voelde. Ze is rustig en warm in contact, heeft een heldere kijk en voelt feilloos aan wat ik nodig had in de coachsessies. De gesprekken, lichaamsoefeningen en meditaties hebben me goed geholpen bij mijn eigen vrouwelijke kern te komen en te blijven. Een echte vakvrouw en coach in hart en nieren. Ik kan Sandra echt aanbevelen voor als je weer meer in contact met jezelf wilt komen.’ 

Nienke uit Tilburg

‘Sandra heeft me veel inzichten en praktische tips gegeven om meer tot rust te komen en daardoor onder andere geholpen uitval op mijn werk te voorkomen. Ik heb geleerd patronen die me in de weg staan (zonder oordeel) te herkennen en te doorbreken. Daarbij vind ik het heel bijzonder dat Sandra snel doorheeft op welke manier dat het beste bij mij werkt. Verder is Sandra ook gewoon een heel prettig persoon om mee samen te werken; rustig, duidelijk en vol aandacht.’

Sanne uit Tilburg

 ‘Na het plotselinge overlijden van mijn moeder wist ik me geen raad met mijn gevoelens. Om het verdriet niet te voelen ging ik nog harder werken. Totdat ik besefte dat ik het rempedaal niet meer kon vinden. Ik raasde maar door. Niemand in mijn omgeving kon mij stoppen. Sandra hielp mij het verdriet aan te kijken, te voelen, mezelf te uiten en patronen te doorbreken. Dat deed ze op zachte wijze. Niet volgens een vast stappenplan, maar passend bij wat op dat moment nodig was. De ene keer wandelend in het bos, de andere keer in de fijne praktijkruimte. Helaas kreeg ik zelf kort daarna niet zo’n goede diagnose. Ook toen stond Sandra klaar. Ze heeft me door een moeilijke tijd geloodst en laten ervaren dat je sterker bent dan je denkt en dat je met je geest veel kunt bereiken. De ademsessies heb ik als zeer helend ervaren. Wat is het fijn om in een diepe staat van onderbewustzijn te komen en gevoelens te verwerken. Dat lukt vooral omdat Sandra zo’n lieve vrouw is. Ze stelt je op je gemak en is betrokken. Ik kijk met een warm gevoel terug op de coaching.’

 Olga uit Dongen

 ‘Sandra is een warme vrouw die heel intuïtief werkt. Ik heb bij haar een ademsessie gedaan, wat een heel waardevolle en mooie reis was. Ik voelde me veilig en gedragen bij haar, alles mocht er zijn. Ik ging met nieuwe inspiratie en veel energie naar huis. Een mooie stap in mijn proces. Ik voelde me nog dagenlang energiek en vrolijk.’ 

Marjolein uit Hilvarenbeek

De bezinningsdag ‘cyclisch leven’ was echt een cadeau voor mezelf. Een hele dag met volle aandacht aanwezig zijn bij wat er in mij leeft en aandacht nodig heeft, was heel waardevol. Met fijne afwisseling tussen lichaamsoefeningen, reflectie en uitleg over cyclisch leven. In de afsluitende ademsessie kon ik onnodige spanning loslaten en kreeg ik mooie, diepe inzichten. Een bijzondere dag op een prachtige locatie in de natuur, onder warme, toegewijde en deskundige begeleiding van Sandra.

Eva uit Ruurlo

‘Eigenlijk liep alles lekker… een fijn gezin, lieve vrienden en een leuke baan. Maar toch voelde ik dat ik de verbinding met mezelf kwijt was. Ik worstelde met de vragen wat is mijn diepste verlangen en essentie? Wat heb ik hier te doen? Hoe kan ik een meer betekenisvol leven leiden vanuit mijn innerlijke kracht? Sandra heeft me op een hele warme en liefdevolle manier begeleid op deze innerlijke reis om meer uit mijn hoofd te komen en te ‘voelen & zijn’ i.p.v. ‘denken & doen’. Dit heeft me dichterbij mijn intuïtie en innerlijke wijsheid gebracht. Met haar durfde ik de plek der moeite voor het eerst echt aan te gaan en lukt het me nu elke dag een beetje beter om vanuit bezieling een betekenisvol leven te leiden i.p.v. het leven mij te laten leiden. Dat is een prachtig geschenk dat ik iedereen toewens en waar ik Sandra ongelooflijk dankbaar voor ben.’ 

Rita uit Tilburg

‘Dank je wel voor de kennismaking met de online ademsessie afgelopen donderdagavond. Wat heb je een fijne stem om naar te luisteren, jouw instructies voor het meditatie-deel hielpen mij enorm en in combinatie met de muziek is het me gelukt om meer te ontspannen. Ik heb in geen tijden zo fijn (en lang!) geslapen daarna. Dank je wel en zeker tot een volgende keer!’

Saskia uit Leidsche Rijn

‘Ik kende Sandra al als coach. In een roerige periode heeft zij mij begeleid bij het hervinden van balans in mijn leven. Haar spirituele wijsheid en intuïtieve werkwijze spreken mij ontzettend aan, maar ze zit ook vol met praktische handvatten. Wat dacht je van: ”Als je altijd 120% geeft, heb je geen ruimte meer om te pieken.” Sandra verstaat in haar rol als coach de kunst van het aansluiten op de behoefte van de vrouw(en) die ze voor haar heeft. De afgelopen weken heb ik me verdiept in het belang van ademhalen. Zonder ademhaling immers geen leven. Ik raakte nieuwsgierig naar de techniek van bewust verbonden ademhalen. De online ademcirkel van Sandra vond ik een mooie manier om het eens te proberen. Ook een beetje spannend: met allemaal onbekenden in een zoomsessie. Het ging als vanzelf, onder begeleiding van de fijne stem van Sandra. Wat een sensatie voelde ik! Wow, dit gun ik echt iedereen. Ik maakte een reis langs intens geluk, maar ook verstopt verdriet. Het voelde als ware verbondenheid met mijn innerlijk. Als je goed voor jezelf wilt zorgen is een online ademcirkel een heel mooi cadeau.’ 

Claudia uit Dongen

Lees verder reviews masterclass belichaamd leiderschap