Over Mare

‘De ziel geeft haar geheimen in de loop van het leven prijs’

Het leven van vrouwen kent fascinerende perioden van transitie en hernieuwing. Dat kunnen kleine overgangen zijn waarin je je een tijd onwennig leeg voelt en een gebrek aan zingeving ervaart. Of grotere overgangsfases. Meestal voorafgegaan door insnijdende levensgebeurtenissen.

Verbinding met je lichaam herstellen

Als vrouw leer je in onze westerse cultuur te vertrouwen op je ratio. Maar daardoor raak je de verbinding kwijt met je ware natuur. Het contact met de levensbron raakt zo verstoord. En de fenomenale wijsheid die er in je lichaam schuilt blijft voor je verborgen.

Rust en houvast vinden in jezelf

Ik begeleid je bij het weer thuiskomen in jezelf. In je eigen lijf, met je adem als anker. Zodat je meer kan leven vanuit ‘zijn’, in plaats vanuit de drukte van steeds weer ‘doen’. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is het principe van heelheid.

Mare als boodschap

Mare is een eeuwenoud woord. In de 11de eeuw betekende het ‘bericht’ of ‘boodschap’. Ook stond het bekend als ‘nachtmare’, het spook in de nacht. In het latijn staat Mare voor de parel van de zee.

Ik help je de polariteiten van het leven weer te verbinden. Als een lemniscaat. Zodat je de balans kunt herstellen tussen het tussen de spoken & de parels. En vanuit een diep innerlijk ‘weten’ de boodschappen van je ziel leert verstaan.