De kracht van ademhalen

De kracht van ademhalen is onmetelijk groot. Je kan het dagelijks toepassen voor jezelf, maar ook inzetten als therapievorm. Doe dit laatste altijd onder professionele begeleiding.

Bij integratieve adem coaching werk ik met de transformational breath methode. Het mooie van deze methode: de oorzaak van negatieve emoties doet er niet zo toe. Wat er gebeurt tijdens een sessie hoef je niet te analyseren en begrijpen. Je hoeft het alleen maar toe te staan. Je over te geven aan dat wat is. Dat is een belangrijk verschil met andere therapievormen.

Ademwerk is het nemen van de snelweg

Het effect van een sessie, of een serie van sessies, kan wel gelijk staan aan jaren van andere therapie. Hoe dat werkt? Doordat je zo actief ademt, komen je gedachten tot rust. Je gaat na verloop van tijd uit je hoofd en je ego is minder aanwezig. Daardoor dring je door tot de diepere lagen van je bewustzijn.

Emotionele blokkades of vastgezette trauma’s in je lichaam kunnen worden aangeraakt en in beweging komen. Omdat je de energie letterlijk weer laat stromen op celniveau. Simpelweg door er intensief doorheen te ademen.

Het is bijna magisch wat er gebeurt in je systeem wanneer je een ademsessie doet. Je komt in contact met de intelligentie van je lichaam en het grotere veld. Veel vrouwen die ik heb begeleid vertellen na afloop dat ze meer in contact zijn met hun eigen essentie en een diep gevoel van zijn ervaren.

Lange termijn effecten

Ademwerk is echt life-changing. Als je regelmatig ademsessies doet, ga je de effecten op meerdere dimensies ervaren. Fysiek ga je je krachtiger en vitaler voelen. Emotioneel raak je meer verbonden met je gevoel en leer je door minder prettige emoties heen ademen. Mentaal ontstaat er meer focus en op spiritueel niveau kan je je meer verbonden voelen.

Je adem kan zo een van de krachtigste instrumenten worden om het leven te leiden wat je ten diepste wil.

Een ademsessie boeken

Naar de homepagina