Sanne uit Tilburg

‘Mare coaching heeft me veel inzichten en praktische tips gegeven om meer tot rust te komen en daardoor onder andere geholpen uitval op mijn werk te voorkomen. Ik heb geleerd patronen die me in de weg staan (zonder oordeel) te herkennen en te doorbreken. Daarbij vind ik het heel bijzonder dat Sandra snel doorheeft op […]

Lees meer

Eva uit Ruurlo

De bezinningsdag ‘cyclisch leven’ was echt een cadeau voor mezelf. Een hele dag met volle aandacht aanwezig zijn bij wat er in mij leeft en aandacht nodig heeft, was heel waardevol. Met fijne afwisseling tussen lichaamsoefeningen, reflectie en uitleg over cyclisch leven. In de afsluitende ademsessie kon ik onnodige spanning loslaten en kreeg ik mooie, diepe inzichten. Een bijzondere dag op een prachtige locatie in de natuur, onder warme, toegewijde en deskundige begeleiding van Sandra.

Lees meer

Olga uit Dongen

‘Na het plotselinge overlijden van mijn moeder wist ik me geen raad met mijn gevoelens. Om het verdriet niet te voelen ging ik nog harder werken. Totdat ik besefte dat ik het rempedaal niet meer kon vinden. Ik raasde maar door. Niemand in mijn omgeving kon mij stoppen. Sandra hielp mij het verdriet aan te […]

Lees meer

Marjolein uit Hilvarenbeek

‘ Sandra is een warme vrouw die heel intuïtief werkt. Ik heb bij haar een ademsessie gedaan, wat een heel waardevolle en mooie reis was. Ik voelde me veilig en gedragen bij haar, alles mocht er zijn. Ik ging met nieuwe inspiratie en veel energie naar huis. Een mooie stap in mijn proces. Ik voelde me […]

Lees meer

Rita uit Tilburg

‘Eigenlijk liep alles lekker… een fijn gezin, lieve vrienden en een leuke baan. Maar toch voelde ik dat ik de verbinding met mezelf kwijt was. Ik worstelde met de vragen wat is mijn diepste verlangen en essentie? Wat heb ik hier te doen? Hoe kan ik een meer betekenisvol leven leiden vanuit mijn innerlijke kracht? […]

Lees meer

Claudia uit Dongen

‘Ik kende Sandra al als coach. In een roerige periode heeft zij mij begeleid bij het hervinden van balans in mijn leven. Haar spirituele wijsheid en intuïtieve werkwijze spreken mij ontzettend aan, maar ze zit ook vol met praktische handvatten. Wat dacht je van: ”Als je altijd 120% geeft, heb je geen ruimte meer om […]

Lees meer

Nienke uit Tilburg

‘Sandra is een heel fijne vrouw bij wie ik me direct veilig voelde. Ze is rustig en warm in contact, heeft een heldere kijk en voelt feilloos aan wat ik nodig had in de coachsessies. De gesprekken, lichaamsoefeningen en meditaties hebben me goed geholpen bij mijn eigen vrouwelijke kern te komen en te blijven. Een […]

Lees meer

Saskia uit Leidsche Rijn

Dank je wel voor de kennismaking met de online ademsessie afgelopen donderdagavond. Wat heb je een fijne stem om naar te luisteren, jouw instructies voor het meditatie-deel hielpen mij enorm en in combinatie met de muziek is het me gelukt om meer te ontspannen. Ik heb in geen tijden zo fijn (en lang!) geslapen daarna. […]

Lees meer