vrouwenweekend vrouwencirkel

Vrouwenweekend: Magic 4 women

– back to your nature – 

 

Kom jezelf drie dagen lang herbronnen in de natuur. Op een magische plek in Zuidoost Brabant krijg je de rust, ruimte en voeding om je weer te verbinden met je bron. Met wie jij ten diepste bent. Een lang weekend om te verstillen, verdiepen en contact te maken met de roep van je ziel.

Met een groep vrouwen ga je drie dagen lang de diepte in met rituelen en ceremonies waarin de magie van je vrouw zijn zich opnieuw mag ontvouwen. We nemen je mee op reis met transformerend ademwerk, meditaties, stilte, energetisch lichaamswerk en een systemische opstelling ter ere van je vrouwelijke familielijn. In een veilige bedding mag je ontdekken wat er op dit moment gezien wil worden in jouw leven.

Welkom

Fluistert het verlangen naar meer verbinding met jezelf, je spirituele lijn en de natuur? Dan ben je welkom om in te stappen op deze reis. Om de wijsheid van je eigen mind, body & soul weer te ontdekken. Ondersteund door de helende krachten van de natuur, rijke maaltijden en de toegewijde begeleiding van Lien en Sandra.

Over ons

Lien’s missie is het empoweren van vrouwen op hun pad naar onvoorwaardelijke zelfliefde voor henzelf en hun lichaam. Als positief psycholoog is ze gespecialiseerd in bewustwording en zelfliefde. Zij focust zich op zowel de mind als het lichaam door een combinatie van ademwerk, lichaamswerk en mindset.

Sandra begeleidt al jaren vrouwencirkels. Het is een lang gekoesterde droom om het magische, energetisch veld wat zich manifesteert tijdens een vrouwencirkel uit te breiden naar weekenden en het zo te verdiepen. Ze werkt vanuit een aardse spiritualiteit, met oog voor het systemische veld. Ze is gespecialiseerd in adem- en lichaamswerk.

Locatie

Midden in een privé bos nabij Eindhoven ligt het landgoed Boschhoek verscholen. Bebouwd met kleine huisjes, boshutten, een yurt en vuurplaats. Een sacred space met een sereniteit waar je de diepe liefde van moeder natuur als vanzelf ervaart. Je slaapt in de yurt of kleine slaapzaal, op een eigen matras, midden in het bos. Wanneer je de kracht van de natuur nog sterker wilt ervaren ben je ook vrij om onder de sterrenhemel te slapen of je tentje op te zetten op het veld.

Terwijl jij geniet van alles wat het programma en de natuur te bieden heeft, zorgen onze chefs voor gezonde, vegan maaltijden, om je te verwennen en je innerlijke proces optimaal te ondersteunen.

Check ook de video

Praktisch

Data 23, 24 en 25 september 2022

Aanvang: vrijdagmiddag 14 uur, start programma 15 uur

Einde: zondagmiddag 16 uur afronding programma (bij benadering)

Locatie: Boschhoek, Papenvoortse Heide 5, Nuenen

Bijdrage: 588 euro (inclusief btw).

Special offer: Meld je je aan voor 10 juni? Dan ontvang je een gift van ons en mag je kiezen tussen het bijwonen van een vrouwencirkel van Sandra of een (online) coachsessie van Lien.

Inschrijven

Voel je een ja? Verzeker jezelf van een plek via deze link

Meer info?

Lien Vossen | Liefslien.com | 06 – 52 15 50 46

Sandra Coolen | Marecoaching.nl | 06 – 29 08 26 58

Naar de homepagina