Belichaamd leiderschap vrouwencirkel ademwerk Tilburg mare coaching

Masterclass

In deze vijfdaagse masterclass Belichaamd Leiderschap leer je de wijsheid van je hart, hoofd en buik weer volledig benutten. Je ontdekt hoe je jezelf met simpele oefeningen kunt centreren, zodat je vanuit stress naar flow kunt bewegen. Je leert een aantal basisprincipes en oefeningen en je krijgt inzicht in de achterliggende theorie. Het resultaat is dat je je steeds dieper gaat verbinden met wie je werkelijk bent. Zodat je met meer gemak, vervulling en plezier in je werk en leven kan staan.

Wat is belichaamd leiderschap?

Belichaamd leiderschap is persoonlijk leiderschap vanuit een helder innerlijk kompas, waarbij je de wijsheid van je hele lichaam inzet en niet alleen van je ratio. Het is geen statisch eindstation, het is een pad waarop je de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf in balans brengt. Hierdoor kan je steeds vaker aanwezig zijn in het moment. Zowel op je werk als in je privéleven. Je groeit in veerkracht, compassie en wijsheid. Oude patronen hebben steeds minder vat op je. Vanuit deze staat van zijn kun je jouw unieke bijdrage leveren.

Voor wie?

  • Heb jij het idee dat je vooral vanuit je hoofd leeft en wordt geleefd door alles wat op je afkomt?
  • Voel je je regelmatig gejaagd of gestrest?
  • Ben je de connectie met je lichaam kwijt?
  • Heb je het idee dat je niet je volledige potentieel leeft?
  • Is er een sluimerend onbehagen dat je het graag anders zou willen maar niet goed weet hoe?

Als je je hierin herkent, dan kan deze masterclass een ommekeer in je leven teweegbrengen.

Wat brengt het je:

  • Je leert je voelen, denken en handelen meer in evenwicht te brengen.
  • Je leert verschillende, korte oefeningen, die je van stress naar flow brengen.
  • Je krijgt inzicht in theoretische kaders, zodat het hoofd snapt waarom dat wat je leert werkt.
  • Je doet ervaring op met het inzetten van je belangrijkste energiebron: de adem.
  • Je ontvangt tools om direct mee te nemen in je dagelijkse leven. Zodat je jezelf binnen een paar minuten kunt centreren. In lijn met wat je voelt, wilt, weet en kan.

Ervaringsgericht leren

We werken deze vijf dagen vooral via de directe ervaring. Met diverse adem- en meditatie-oefeningen, energetisch lichaamswerk en opstellingen. De oefeningen zijn gebaseerd op systemisch werk en eeuwenoude levensstromingen als het Taoïsme en Boeddhisme. Aangevuld met de nieuwste theoretische inzichten uit de neurowetenschap, Polyvagaal theorie & kwantumfysica.

Investering: 1695 euro, excl. btw. Dit is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie, thee en lekkers. Voor vroege beslissers geldt tot 1 februari 2023 de gereduceerde prijs van 1495 euro, excl. btw.

Ben je zzp’er of betaal je zelf? Neem dan contact op voor een aangepast tarief.

Data: 13 & 14 april, 12 mei, 2 juni en 16 juni 2023.

Locatie & tijden: alle dagen vinden plaats bij Buitenhof aan de Esbeekseweg 6 te Hilvarenbeek. Aanvang is 10 uur, eindtijd 17 uur (bij benadering).

Groepsgrootte: met een minimaal aantal deelnemers van 6 en een maximum van 12 is er veel ruimte voor jouw persoonlijke proces.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via het contactformulier.